Tuotteet

Tiplet on uusi monipuolinen digitaalinen viestintäjärjestelmä liiketiloihin, työpaikoille tai vaikka ajoneuvoihin.

Järjestelmän avulla päivität nopeasti kuva- video- ja tekstimuotoisen materiaalin jokaiseen käytössäsi olevaan näyttöön nopeasti, selainpohjaisen sovelluksen käyttöliittymästä. Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta muutokset päivittyvät käyttäjille reaaliajassa tai ajastetusti. Tipletillä voit myös kerätä tietoa omavalintaisilla kyselyillä tai mitata esim.asiakastyytyväisyyttä.

Kyselyt

Mainokset

Infopohjat

Tiedonkeruu-
järjestelmä

Tiplet on palvelukokemusten mittaamiseen kehitetty kokonaisratkaisu.
Sen avulla toteutat erilaisia kyselyjä. Sovelluksemme avulla mittaat asiakastyytyväisyyttä tai henkilöstön hyvinvointia. Yhdellä kosketuksella toimiva näyttö houkuttelee asiakkaita tai henkilökuntaasi jättämään palautetta, ja järjestelmä muodostaa tuloksista selkeän raportin. Kyselyiden muokkaaminen erilaisiin tarpeisiin on äärimmäisen nopeaa.
 
Ajan tasalla olevaa tietoa 

Saat käyttöösi reaaliaikaista tietoa asiakkaiden kokemuksista. Tieto on heti käytössäsi palautteen antamisen jälkeen. Näin voit reagoida nopeasti poikkeamiin. Palautteen antaminen on tehty huomattavan paljon helpommaksi, kuin sanallisen palautteen kirjoittaminen. 

Kehittämällä palvelukokemusta palautteiden avulla yhä parempaan suuntaan, voit lisätä tuottavuutta ja sitouttaa henkilökuntaa.

Mainokset

Liikkuva mainos tai esitys on todellinen katseenvangitsija. Digitaalisella mainonnalla saat asiakkaasi tutustumaan yrityksesi verkko sisältöihin kolme kertaa tehokkaammin kuin televisioon, radioon ja printtiin kulutetut mainoseurot keskimäärin.

Tipletillä tehtävän mainonnan voit kohdistaa juuri haluttuun kohderyhmään, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Edistät myyntiä, ohjaten asiakkaan ostokäyttäytymistä ostotilanteessa. Saat tarjouksesi paremmin esille ja tiheään muuttuvat kampanjat, saadaan kustannustehokkaasti ja reaaliajassa esille.

 Tipletillä pystyt rakentamaan visuaalisesti miellyttävää mainontaa ja tarjoamaan asiakkaalle ajankohtaisia, valmiita kokonaisuuksia lähellä ostopäätöstä. 

Visuaalisesti tyylikkäillä videoilla tai kuvilla vahvistat brändimielikuvaa, kerrot vinkkejä tai luot materiaalia promootion tueksi. Näyteikkunassa, esittelet Tipletillä tuotteitasi, palveluitasi ja tarjouksia tehokkaammin sekä ajankohtaisemmin.

Infopohjat

Tiplet on siisti ja nopea tapa pienten tai suurten yritysten ja liiketilojen, sekä lukemattomien muiden käyttökohteiden tiedottamiseen. Hinnaston tai tuotetarjouksen ripustaminen liiketilan seinälle on periaatteessa helppoa, tarvittavat tekstit kirjoitetaan tai tulostetaan paperille ja teipataan seinään. Itse askarrellut hinnastot alkavat kuitenkin repsottaa nopeasti, eivätkä ne anna yrityksestäsi huoliteltua kuvaa. Painossa teetetyt, laminoidut hinnastot ja tarjouskyltit ovat puolestaan usein hintavia, ja niiden tilaaminen ja toimitus vie aikaa.

On kuitenkin olemassa nopea, käytännöllinen ja siisti tapa ratkaista yrityksesi viestintä: Tiplet. Digitaalinen sovelluksemme on helppo käyttää ja näppärä päivittää.

Voit tehdä hinnastoista ja tarjousilmoituksista juuri sen näköisiä kuin haluat ja päivittää niitä silloin kun sinulle sopii. Näyttävillä ja visuaalisesti huolitelluilla ilmoituksilla voit kiinnittää asiakkaan huomion ja saada arvokasta lisämyyntiä. Ei enää epäsiistejä A4 tulosteita, vaan koko tuotevalikoima hintoineen on siististi esille Tipletillä.

TIPLET – TIEDOTA, OPASTA, TUTKI JA ANALYSOI

Kysy tarjous!