Ratkaisut

Käyttökohteet

Yrityksen sisäinen viestintä​

Tipletin avulla varmistetaan yrityksen avoin ja läpinäkyvä viestintä. Työnantajamielikuvaa kohennetaan kun sitoutat ja motivoit henkilöstöäsi menestymään. Työvuorolistoja julkaistaessa sama tieto välittyy nopeasti näkyville koko organisaatioon. Yrityksen tiimihenki kohoaa kun henkilökuntaa kehutaan näkyvästi Tipletin näytöllä.
Mikset jopa jakaisi kuvia viimeisiltä tyky päivältä?

Kokoukset ja opastus
Tiplet on nopea tapa tilavarausten esittämiseen kokoustilojen ovenpielissä ja oivallinen työkalu vieraiden opastuksen apuna. Unohda kuluneet A4. Tämän päivän opasteena toimii Tiplet. Sovelluksen ketteryys tekee työstä helppoa, kun saat tarvittavat tiedot reaaliajassa esille Tipletille. Kokousvieraat kiittävät, kun kerrankin oli helppo löytää paikan päälle!

Kriisitiedottaminen 
Vältä viestinnän ongelmat hätätilanteessa. Tiplet auttaa sinua toimimaan ripeästi, keskittymään olennaiseen ja tarjoamaan tarvittavat tiedot heti koko organisaatiolle kriisinkin keskellä. Jos tilanne aktivoituu, aikaa ei tuhlaannu viestin muotoiluun vaan valmiit viestit päivittyvät heti näkyville. Yhdellä sormen napautuksella.

Palaute & kyselyt

Tiplet tiedonkeruutyökaluna

“Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystä ystävälle tai työtoverille?”
“Kuinka onnistuimme tänään”? Tuttuja kysymyksiä meille kaikille.

Palaute sekä asiakaskokemus on tärkeimpiä mittareita kun yritys arvioi omaa toimintaansa ja onnistumista. Tipletillä keräät tietoa kyselyiden muodossa joko omilla kysymyksillä tai sovelluksesta valmiiksi löytyviä pohjia hyödyntäen.
Muuta palautteesi asiakasymmärrykseksi, joka parantaa kilpailukykyäsi, ja tuo lisää kannattavuutta.

Tipletillä saat kattavan otoksen asiakkaiden mielipiteistä helposti selville. Syvempi asiakasymmärrys, mahdollistaa kehittämään yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja vahvistamaan asiakassuhdetta. Reaaliaikaiset tulokset ovat helposti saatavilla ja jaettavissa. Tipletin avulla tunnistat vahvuutesi ja kehittämisalueesi.

Hyvinvointi & terveys

Kerro viestisi digitaalisessa muodossa potilaille ja henkilökunnalle. Tiplet on moderni ja helppokäyttöinen infokanava.

Tapa, jolla ihmiset otetaan vastaan ​​terveydenhuollon laitoksissa, on tärkeä, jotta potilaat ja vierailijat tulevat kuulluksi ja nähdyksi. Selkeän tiedon avulla myös rauhoitat potilaita. Odotustilassa Tipletillä kerrot odotusajoista, viiveistä ja mistä oikea huone löytyy. Luo rento ja rauhallinen ilmapiiri odotukseen. Tipletin avulla opastat, jaat tietoa ja viihdytät. 

Digitaaliset näytöt helpottavat myös henkilökuntaa, kun tiedotat yleisimmin kysytyt kysymykset Tipletillä. Saatat myös tarvita nopean ja helpon tavan ottaa yhteyttä kaikkiin henkilöstön jäseniin yhtä aikaa esim. jakaessa tietoa vuoronvaihtoon liittyvissä tilanteissa.

Tiplet on tässäkin tilanteessa se moderni ja reaaliaikainen infokanava.Hotelli & majoitus

Hotellin neuvonnassa tiedotat Tipletillä tyylikkäästi aamupalan tarjoilu ajankohdan, saunan käyttövuorot tai vaikkapa illan esiintyjät. Tipletillä esität tilojen pohjakartat, lähtevät linja-autovuorot tai lennot. Aukioloajat, hinnastot saat siististi sekä selkeästi esille ja pääset eroon A4 tulosteista. 

Tiplet on erittäin toimintavarma ja henkilökunta pystyy nopeasti päivittämään kunkin näytön tiedot, selainpohjaisen sovelluksen käyttöliittymästä.

Digitaalisella Tiplet  viestintäjärjestelmällä  tuotat näyttävää, ajankohtaista ja houkuttelevaa sisältöä still kuvien tai liikkuvan kuvan muodossa. Sisällönhallinta on helppoa ja pystyt mainostamaan erittäin ajankohtaisesti.

Ravintolat & kahvilat

Täpötäydessä ravintolassa helpoin tapa tarjota asiakkaille palvelua heti, on valjastaa Tiplet tiedotuskanavaksi. Tipletillä kerrot asiakkaalle, mikä on päivän erikoinen tai buffetpöydän menu. Näin voit halutessasi vaikuttaa asiakkaiden ostopäätöksiin Tipletin avulla.

Ravintola-alalla jossa tiedotettavaa sisältöä päivitetään jopa useita kertoja päivässä, päästään keskittymään olennaiseen, kun sisällön tuottaminen on yksinkertaistettu. Esitettävä sisältö voidaan laatia etukäteen ja ajastaa tarpeen mukaan Tipletille. Vaihtuville ruokalistoille saat luotua valmiit pohjat, jotka päivität ja ajastat näkymään viikoittain tai päivittäin. Tipletillä luot ravintolaan tunnelmaa ja kauniit kuvat lisäävät ruokailuhetken viihtyvyyttä.

Viihdekäytössä voit markkinoida Tipletillä tulevia tapahtumia ja tarjouksia. Lisäksi voit myydä mainoksia ulkopuolisille Tiplet sovellukseen.

Myymälät & kauppakeskukset

Tipletillä pystyt rakentamaan visuaalisesti miellyttävää mainontaa ja tarjoamaan asiakkaalle ajankohtaisia, valmiita kokonaisuuksia lähellä ostopäätöstä. Digitaalinen mainonta saa asiakkaan tutustumaan yrityksesi verkkosisältöihin kolme kertaa tehokkaammin kuin televisioon, radioon ja printtiin kulutetut mainoseurot keskimäärin.

Tipletillä voit kohdentaa mainontaa myymälätilassa haluamaasi paikkaan. Tarjoukset saadaan paremmin esille ja tiheään muuttuvat kampanjat, saadaan kustannustehokkaasti reaaliajassa esille.

Visuaalisesti tyylikkäillä videoilla tai kuvilla vahvistat brändimielikuvaa, kerrot muotivinkkejä tai luot materiaalia promootion tueksi. Näyteikkunassa, esittelet Tipletillä tuotteitasi, palveluitasi ja tarjouksia tehokkaammin sekä ajankohtaisemmin. 

Julkinen liikenne

Julkisissa liikennevälineissä ihmisillä on hyvin aikaa katsella, mitä näytöllä tapahtuu.

Taksikäytössä on mahdollista näyttäää reaaliaikaiset hinnat, tiedotteet, mainokset, jne. Erotu eduksesi näyttävillä ja luovilla sisällöillä. Voit myös myydä mainoksia ulkopuolisille Tiplet sovellukseen.

Myös taksin tai muun kuljetuksen tilaus on mahdollista Tiplet- järjestelmän kautta, joko suoraan sähköpostilla tai integroituna erilaisiin järjestelmiin.

Bussi-, laiva-, lauttaliikenteen näytöissä Tipletillä voidaan näppärästi yhdistää mainonta sekä muu asiakastiedottaminen.

Teollisuus & tuotanto

Tiplet ratkaisu toimii hyvin myös teollisuudessa. Tärkeät tuotantoon
liittyvät viestit saadaan sen avulla esille oikeissa paikoissa ajantasaisesti.
Myös turvallisuuteen, koulutukseen ja erikoistilanteisiin liittyvän informaation tavoittavuus paranee.

Tipletin kautta henkilöstölle tai asiakasryhmille voidaan viestiä samanaikaisesti ajankohtaisista asioista. Näytöillä voidaan esittää esimerkiksi tuotantolukuja henkilöstölle työtehon kannustimena ja sen voi ottaa vaikka osaksi bonusjärjestelmää.

TIPLET – TIEDOTA, OPASTA, TUTKI & ANALYSOI

Kysy tarjous!