Referenssit

Näistä olemme erityisen ylpeitä

Saana

Kuopion Saanalla on käytössä Tiplet järjestelmä, jota hyödynnetään mainosten esittämiseen olemassa olevilla näytöillä.

Sawohouse

Sawohousalle toteutettiin hotelliasiakkaita palvelevia inforatkaisuja mm. lounaslistoista, aukioloajoista, konserttiesiintyjistä ja tulevista teemaviikonlopuista. Toimitimme Sawohouselle Tiplet-sovelluksen yhteydessä myös tabletit. Asiakkaalla oli itsellä jo valmiina isot näytöt ravintolan ja undergroundin puolella, joita hyödynsimme kätevästi Tipletin kanssa.

Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka otti käyttöön useita Tiplet näyttöjä ympäri hotellia ja ravintolaa. Kunnonpaikassa Tiplet järjestelmää hyödynnetään lounaslistan esittämiseen, sekä palveluiden ja tuotteidenmainostamiseen lähellä palvelupisteitä, kuten myös tiedottamiseen. Järjestelmän avulla keittiöhenkilökunta voi päivittää esim. lounaspöydän sisällön helposti, eikä ravintolahenkilökunnan tarvitse tulostaa uusia lounaslistoja, jos lounaspöydän sisältö muuttuu kesken päivän.

KalPa

KalPa otti Tiplet järjestelmän käyttöön 28 näytölle. Näytöistä osa löytyy Ravintola Pelimiehen puolelta ja osa jäähallin puolelta. Näyttöjä hyödynnetään, sekä hinnaston, tuotekuvien, että mainosten esittämiseen.

TIPLET – TIEDOTA, OPASTA, TUTKI & ANALYSOI

Kysy tarjous!